Restaurant Caillou Knokke-Heist

wie zijn zij

Sander Van de Walle (1986) heeft de leiding in de keuken van Caillou. Van jongs af aan is hij gepassioneerd door eten. De eerste stapjes zette hij in mama's keuken en hij heeft een voorliefde voor desserts wat hem als "voordeel geeft dat hij zeer precies te werk gaat in alle gerechten die hij maakt."

Sander kwam zo'n 10 jaar geleden in Restaurant Sel Gris* terecht en werkte er zich 8 jaar lang op tot Frederiks rechterhand. Dit na meerdere stages en werkplaatsen in o.a. 't Hof Van Cleve***, De lijsterbes, De Oosthoek, Tribeca** (Nederland) , Zaranda** (Mallorca) en Likoké* (Frankrijk).

In 2016 werd hij 2de op de wedstrijd Saissonier Patisserie Benelux. In oktober 2018 veroverde hij de titel 1ste kok van België "Prosper Montagné". Recent werd hij opgenomen als masterchef in de "Orde van de 33 masterchefs of Belgium."

Camille Steenhuyse (1991) is uw gastvrouw. Na 11 jaar zaalervaring in restaurant Sel Gris*, bezorgt zij – en haar aanstekelijke lach – onze gasten een fantastische beleving. Beste troeven: haar oog voor detail en spontaniteit. Om haar kennis uit te breiden liep ze stage in Likoké* (Frankrijk) en Zaranda** (Mallorca).

Frederik Deceuninck (1982) is de bezieler van restaurant Caillou. Als ondernemer in hart en ziel laat hij Sander en Camille het nest uitvliegen om hun eigen ding te doen. Frederiks speelterrein blijft uitsluitend de keuken van Sel Gris. Hij staat niet zelf in de potten van Caillou. te roeren, maar staat als mentor vanzelfsprekend voor 200% achter het concept.

onze SeaKing bieren staan hier al van in 2020 op de kaart

2209 Caillou